Uitgebreid zoeken

Bekende vakantieparken in België

Als je een leuke vakantie wil gaan hebben in België moet je een accommodatie gaan huren. Je kunt een leuk huisje gaan huren maar eerst kom je meer te weten over de omgeving en wat je hier kunt doen, dan heb je nog meer zin om naar België te gaan.

Toeristische informatie
Je hebt zin om naar West-Vlaanderen te gaan, dit is een mooie cultuurrijke streek met veel mogelijkheden; strand, mooie oude stadjes en natuur zijn ingrediënten voor een fijn verblijf.

 Er zijn verschillende aanraders:
-    De Park Oostduinkerke aan Zee te Koksijde-Oostduinkerke en vakantiepark Kempense Meren, niet te ver van de stad Antwerpen gelegen
-    Antwerpen, de grootste havenstad van het land met zijn “Kasteel” aan de Scheldehaven en het oude centrum.
-    Dan is er de oude havenbuurt met de vele restaurantjes en cafés
-    De Keizerlei met de mooie speciaalzaken, de markt en zijn dierentuin.
-    De zondagse “vogeltjesmarkt”, die veel dagjesmensen naar de stad trekt
-    De kust als je lekker aan het strand wil liggen, een visje wil eten of gewoon lekker wil wandelen.

De natuur in Vlaanderen is prachtig en zorgt voor voldoende andere mogelijkheden om van een ontspannen welverdiende vakantie te genieten. Je kunt denken aan leuke en luxe vakantieparken.

Vakantieparken België
-    Park Sonnevijver, een aanrader voor natuurliefhebbers
-    Park Zilverstrand, gelegen in de mooie Kempen en geschikt heerlijk om van daaruit te gaan fietsen
-    Park Duinendaele is een echt gezinspark, op 2 km afstand gelegen van Plopsaland je kunt daar met de kinderen naar toe gaan als je op vakantie bent.

De Ardennen zijn natuurlijk ook een enorme trekpleister, Denk aan de natuur, grotten en bergen waar je kan fietsen, zwemmen en vissen. Ga ook eens naar Namen, Han, Spa en Dinant. Het is een ideaal gebied voor een ontspannen maar toch avontuurlijk verblijf.

Ook hier vind je veel vakantieparken:
-    Domaine de Bonsoy, gelegen in de mooie maasvallei op 15 km van Dinant. Het park is erg kindvriendelijk, heeft een prachtig openlucht zwembad en ligt in een bosrijk gebied, ideaal voor wandel- en fietstochtjes.
-    Park La Boverie, gelegen in een bosrijk gebied in de nabijheid van de bekende Grotten van Hotton, die een bezoek beslist waard zijn.
-    Park Vallee de Rabais, gelegen in het hart van de Gaummestreek heeft een groot eigen meer en ’s zomers is er een animatieteam voor de kinderen.  Dus erg ideaal om hier met de kinderen naar toe te gaan.