Uitgebreid zoeken

Nederland

Wilt u er even lekker op uit met de familie, kinderen of met zijn tweetjes, dan is een vakantie op een boerderij een belevenis op zich! Ervaar het platteland en geniet.
http://www.boerderijvakanties.nl
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 08.08.2013) Link details Meld gebroken link
Camping zeeland Stacaravan en Chalet verhuur
http://www.campingdewittemolen.nl
(Kliks: 0; Link is toegevoegd: 27.05.2013) Link details Meld gebroken link
Op Boerderij-campings.nl vindt u rustigste en comfortabele boerderijcampings, boerencamping, minicamping, natuurcamping, rustige campings in Nederland. U kunt eenvoudig campings zoeken met behulp van een kaart of door uitgebreid te zoeken.
http://www.boerderij-campings.nl/
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 08.08.2013) Link details Meld gebroken link
Luxe romantisch vakantiehuis / karakteristiek B&B en minicamping in het geografisch middelpunt van Friesland. Steden bezoeken zoals Sneek, Leeuwarden, Bolsward, Franeker, Harlingen of een dagje naar de Waddeneilanden. Een tochtje door het Friese merengebied, terpenlandschap of cultureel erfgoed "De Alde Feanen" behoort tot de mogelijkheden. Dearsum, een romantisch terpdorp gelegen nabij Sneek in midden-Fryslân, het hart van de provincie Friesland. Op ca. 500 meter vanaf de Elfstedentocht route, waar je in de winter lekker kunt schaatsen. Bekend om zijn schaatsers Ids Postma & Anni Friesinger, en in een ver verleden om zijn Fries stamboekvee. Dit verleden herleeft in onze eeuwenoude boerderij, een gebouw met een koninklijk tintje i.v.m. een bezoek van HM Koningin Wilhelmina in 1913. De kop-hals-romp boerderij is recentelijk gerenoveerd en de kop van de boerderij is geschikt gemaakt als vakantiewoning en is aangesloten bij "De Pronkkamer" karakteristiek B&B, dit zorgt voor een comfortabele, zorgeloze vakantie. Ook kunt u kiezen voorn onze minicamping met ruime kampeerplaatsen, slechtweer accommodatie en hygiënisch sanitair. Mocht u zelf niet over een kampeermiddel beschikken, wij verhuren een grote en een kleine toercaravan.
http://www.dewynmole.nl/
(Kliks: 1; Link is toegevoegd: 21.10.2013) Link details Meld gebroken link
Statistieken
Aantal links: 4
Aantal categorieën: 0